autoservice

Onderhoud en reparatie
aan vrijwel alle type autos

Meer dan 1000m2 werkplaats,
12 hefbruggen, vervangend vervoer
en vooraf transparant in alle kosten.

Zelf uw afspraak
plannen? Dat kan!

Van APK, groot- en klein onderhoud tot banden wisselen, plan hier uw volgende afspraak.

T&R Autoservice staat garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 • Onderhoud volgens dealervoorschriften
 • Alle verschillende oliesoorten
 • Beste (Toyota) autotechnicus in dienst
 • Vooraf transparant in de kosten
 • 7 vervangend vervoer auto’s
 • Geavanceerde storingsdiagnose
 • Alle verschillende oliesoorten
 • Airconditioningsservice
 • Levering van zomer-en winterbanden
 • Monteren en balanceren van banden
 • Uitlijnen (Hunter Hawkeye Elite 3D)
 • Repareren en vervanging van autoruiten bij beschadiging
 • Schadeherstel aan alle type auto’s
 • Bekijk alle voordelen
Apk Keuring
Onderhoud
Bandenservice
3D uitlijnen
Schadeherstel
Ruit reparatie en vervanging
Storingsdiagnose
Airco service

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Het RDW stuurt u 6 weken voordat de APK op uw voertuig vervalt een brief om u aan de keuring te herinneren. U krijgt deze herinnering per post of – als u dat heeft ingesteld – via uw Berichtenbox.

Combineert u de APK met een onderhoudsbeurt dan is de APK gratis. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Regelmatig onderhoud van uw auto is cruciaal om ervoor te zorgen dat deze veilig, betrouwbaar en efficiënt blijft functioneren. Door regelmatig onderhoud kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor dure reparaties in de toekomst worden voorkomen. Bovendien kan goed onderhoud de levensduur van uw voertuig verlengen en de veiligheid op de weg vergroten. U kunt dus niet alleen geld besparen, maar ook gemoedsrust hebben, wetende dat uw voertuig in optimale conditie verkeert.

TenR Autoservice biedt bandenservice, inclusief de verkoop van nieuwe zomer- en winterbanden, professionele wisselservice en handige opslag in ons eigen bandenhotel. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten het hele jaar door veilig en met optimale prestaties kunnen rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over opslagruimte van hun banden.

Ontdek de ultieme precisie in wieluitlijning met de door T&R autoservice gebruikte Hunter Hawkeye Elite 3D. Met geavanceerde 3D-technologie biedt dit systeem nauwkeurige metingen voor gelijkmatige bandenslijtage en optimale brandstofefficiëntie. De Hunter Hawkeye Elite 3D geeft ons een duidelijk weergave over de staat van uw uitlijning voor betere prestaties.

Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om schade aan uw auto te hebben. Daarom werken wij nauw samen met een uitgebreid netwerk van erkende schadeherstellers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Van kleine krasjes tot grote deuken, ons team staat klaar om u te helpen tijdens het herstelproces. Met onze expertise en samenwerking met de beste professionals in de branche, kunt u met een gerust hart uw auto aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw schadeherstelbehoeften verzorgen, zodat u snel weer de weg op kunt, zonder gedoe.

Wij verzorgen vakkundig het repareren en vervangen van autoruiten. Van kleine barstjes tot volledige vervanging, wij zorgen voor een helder zicht en een veilige rit.

T&R Autoservice beschikt over vrijwel alle geavanceerde diagnose – en softwareapparatuur voor alle automerken en typen, waardoor we snel en adequaat alle storingen en foutcodes kunnen uitlezen.

Aircoservice voor auto’s is een cruciale onderhoudsprocedure die bestaat uit het controleren, reinigen en bijvullen van het koelmiddel in het airconditioningsysteem van een voertuig. Deze service is van vitaal belang omdat het ervoor zorgt dat de airconditioning efficiënt blijft werken, waardoor bestuurders en passagiers kunnen genieten van comfortabele temperaturen, vooral tijdens warme zomerdagen. Wist u dat een airco tot wel 10% koudemiddel per jaar verliest?

T&R Autoservice

De Plaats 19
3342 GL  Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078 – 707 09 75

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 12:15 uur
13:00 uur – 17:00 uur

Waar kunnen wij u mee helpen?

 • Vakmanschap sinds 2010     
 • Vakmanschap sinds 2010     
 • Vakmanschap sinds 2010     
 • Vakmanschap sinds 2010     

Unieke formule in service, kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid

Meer over ons bedrijf