autocleaning

Groot geworden door
zich te onderscheiden

Tweelingbroers Tonny en Rudy van den Burgt
begonnen in 2010 de onderneming T&R Autoservice V.O.F.

Jarenlange ervaring in de automotive setor

In 2010 zetten de gedreven tweelingbroers Tonny en Rudy van den Burgt de eerste stappen met het oprichten van T&R Autoservice. Hun missie begon in een bescheiden loods van 50m2, uitgerust met slechts één hefbrug. Vanaf het begin streefden zij naar de ontwikkeling van een eerlijk en betrouwbaar product. Met hun complementaire vaardigheden – Tonny met een financiële achtergrond en Rudy met jarenlange ervaring in de automotive sector – vormden ze een hecht team.

Een cruciaal moment in het bedrijfsgeschiedenis vond plaats in 2011 toen Rien Rijsdijk, winnaar van de Toyota skill contest, zich aansloot bij het team. Tot op de dag van vandaag vormt deze samenwerking de kern van het succes achter T&R.

In 2016 zagen de broers een kans om auto’s langdurig te verhuren aan klanten, wat leidde tot de oprichting van T&R Autolease B.V. Met een verfrissend en eerlijk concept voegden ze een nieuwe dimensie toe aan het begrip “private en operationele” leasing. De broers hebben inmiddels een groot aantal auto’s uit eigen beheer verleast, waardoor het T&R leaseconcept steeds populairder wordt in de regio.

Gedurende de afgelopen jaren heeft T&R haar dienstverlening aanzienlijk verbreed, waardoor ze nu een veelomvattend scala aan services aanbieden. Zo is er geïnvesteerd in een geavanceerde wasstraat, waar auto’s niet alleen grondig worden gereinigd maar ook met de nieuwste technologieën worden behandeld. Bovendien zijn ze actief betrokken bij SMART Car Detailing, die uw auto een gedetailleerde en gepersonaliseerde reiniging kan aanbieden.

Echter, de visie van T&R reikt verder dan alleen de automotive sector. Met een strategisch belang in Finsurance en Autokrediet.nl kunnen ze nu ook uitgebreide verzekerings- en financieringsoplossingen aanbieden. Dit stelt klanten in staat om niet alleen voor hun auto-onderhoudsbehoeften te zorgen, maar ook om hun voertuigen te verzekeren en financiering te regelen, allemaal onder één betrouwbaar dak.

Achter de groeiende diversificatie en kwalitatieve dienstverlening staat een team van meer dan 20 toegewijde professionals. Tonny en Rudy hebben met hun visie en inzet een solide basis gelegd voor het succes van T&R, waardoor het bedrijf zich heeft ontpopt als een veelzijdige speler in de automotive en aanverwante sectoren.

In tien jaar tijd is T&R uitgegroeid
tot een van de grootste universele
automotive providers van de regio.
Met meer dan 1000m2 werkplaats,
12 hefbruggen en 22 werknemers,
een wasstraat, een leasemaatschappij
en een showroom.

Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Vakmanschap sinds 2010     
  • Vakmanschap sinds 2010     
  • Vakmanschap sinds 2010     
  • Vakmanschap sinds 2010     

Unieke formule in service, kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid

Meer over ons bedrijf