Jarenlange ervaring in de automotive sector

T&R Autoservice is groot geworden door zich in de sector te onderscheiden met service, eerlijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Bedrijven

T&R Autoservice

T&R Autowas

T&R Autolease

Autopartners de Blaak 2.0

Over T&R

Tweelingbroers Tonny en Rudy van den Burgt begonnen in 2010 de onderneming T&R Service V.O.F.. In een kleine loods van 50m2, met één hefbrug, begon de missie naar een eerlijk en betrouwbaar product. Tonny en Rudy kunnen met elkaar lezen en schrijven, beide gespecialiseerd in een ander onderdeel van de onderneming. Tonny heeft een financiële achtergrond en Rudy een operationele met jarenlange automotive ervaring.  In 2011 is het team uitgebreid met de komst van topmonteur Rien Rijsdijk (winnaar Toyota skillcontest) sinds de dag van vandaag vormt deze combinatie de basis van het succes achter T&R.

In 2016 kwamen de broers op het idee om auto’s langdurig te verhuren aan klanten. De oprichting van T&R Autolease B.V. was een feit. Met een verfrissend en eerlijk concept geven ze een andere dimensie aan het concept “private en operationele” leasing. Inmiddels verleasen de broers al meer dan 200 auto’s uit eigen beheer en wordt het T&R lease concept steeds populairder in de regio

Samenwerkingsverband

In 2020 is T&R een samenwerkingsverband aangegaan met Autopalet en Autobedrijf Borgo onder de naam “Autopartners de Blaak 2.0”. Samen bieden zij hun occasion voorraad aan vanuit een ruime showroom aan de P.C. Hooftstraat in Ridderkerk.

In tien jaar tijd is T&R uitgegroeid tot een van de grootste universele automotive providers van de regio. Met meer dan 1000m2 werkplaats, 12 hefbruggen en 22 werknemers, een wasstraat, een leasemaatschappij en een showroom.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u ons bezoeken, neem dan altijd eerst even contact met ons op.

Voordelig en betrouwbaar leasen.

Onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand, bij ons kunt u terecht voor de private / operational lease van een nieuwe of gebruikte auto.

Leasen bij T&R

Betrouwbare en goedkope occasions.

Bekijk onze occasion voorraad onze occasions worden aangeboden vanuit onze ruime showroom aan de P.C. Hooftstraat in Ridderkerk.

Occasions bij T&R

Contactformulier

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt, wij nemen zsm contact met je op!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.