Onderhoud aan alle type auto’s

T&R Autoservice staat garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid en verricht onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer met behoud van fabrieksgarantie.

Plan direct een afspraak

Opgericht

2010

Oppervlakte

1000m2

Hefbruggen

12

Vervangend vervoer

10

 

Bij T&R Autoservice kunt u terecht voor:

 • Onderhoud volgens dealervoorschriften
 • Alle verschillende oliesoorten
 • Beste (Toyota) autotechnicus in dienst
 • Geavanceerde storingsdiagnose
 • Levering van zomer-en winterbanden
 • Repareren en vervangen van ruiten
 • Fabrieksgarantie blijft behouden
 • Werkzaamheden met 12 maanden garantie
 • Schadeherstel aan alle type auto’s
 • Alle aircodiensten
 • Monteren en balanceren van banden
 • Uitlijnen (Hunter Hawkeye Elite 3D)

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Het RDW stuurt u 6 weken voordat de APK op uw voertuig vervalt een brief om u aan de keuring te herinneren. U krijgt deze herinnering per post of – als u dat heeft ingesteld – via uw Berichtenbox.

Combineert u de APK met een onderhoudsbeurt dan is de APK gratis. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onderhoud

Elke auto heeft op termijn preventief onderhoud nodig zodat u dagelijks op uw auto kunt blijven vertrouwen. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste en modernste apparatuur om uw auto met de juiste zorg te repareren en te onderhouden. Wist u dat garantie van uw auto blijft behouden, omdat wij uitsluitend de richtlijnen van de fabrikanten toepassen.

Bandenservice

Bij een band gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slechte banden. Goede banden zijn daarom van levensbelang. Welke band het beste bij uw auto past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen het type auto dat u rijdt, maar ook welke prestaties u verwacht van uw band. Het verschil tussen de ene en de andere band is vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort.

T&R Autoservice biedt een zeer breed assortiment in banden aan tegen voordelige prijzen en veelal op voorraad. We leveren alle bekende bandenmerken zoals Michelin, Continental, Bridgestone en Vredestein, maar leveren we voordelige kwalitatieve goede B-merk banden.

U kunt bij T&R Autoservice niet alleen terecht voor de aanschaf van nieuwe banden of wielen, maar ook voor de reparatie en opslag van (winter) banden.

3D Uitlijnen

Het 3D uitlijnen van banden heeft te maken met de afstelling van het onderstel van uw auto. Als de afstelling van het onderstel niet goed is, kunnen er klachten ontstaan zoals het naar links of naar rechts trekken van uw auto, onstabiel weggedrag of een ‘scheve’ slijtage van uw banden.

Bij T&R Autoservice lijnen we uw auto uit met moderne 3D 8 sensor infrarood techniek. Dit noemen wij het 3D uitlijnen van uw auto. Vakbekwame mensen meten uw auto op en stellen hem perfect af zodat uw auto nadien weer perfect spoort.

T&R Autoservice beschikt over de meest moderne geavanceerde 3D uitlijnapparatuur, de Hunter Hawkeye Elite, waarmee wij nog beter en nauwkeuriger kunnen uitlijnen.

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel kunt u terecht bij T&R Autoservice, doormiddel van ons uitgebreide netwerk in de schadeherstelbranche bieden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

Ruit reparatie en vervanging

Ook voor ruitschade of vervanging kunt u terecht bij T&R Autoservice.

Storingsdiagnose

T&R Autoservice beschikt over vrijwel alle geavanceerde diagnose – en software apparatuur voor alle automerken en typen, waardoor we snel en adequaat alle storingen en foutcodes kunnen uitlezen.

Airco service

Het airco systeem van uw voertuig kan slijten en zelfs ernstig beschadigen. Gemiddeld verliest een airco tot wel 10% koudemiddel per jaar. Tijdens de airco service wordt koudemiddel (R134A of R1234YF) ververst, wat belangrijk is omdat zonder koudemiddel de airco droogloopt en kapot gaat. Omdat u niet altijd van tevoren kunt weten of de airco onderhoud nodig heeft, kunt u bij T&R Autoservice voor een airco check kiezen.

T&R Autoservice kan zowel de oude als de nieuwe airco systemen onderhouden en verversen.

Contact opnemen

voor een proefrit of bezoek altijd eerst even contact met ons opnemen.

Contactformulier

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt, wij nemen zsm contact met je op!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Bezig met laden...