Onze locatie

Vanuit de plaats 19 in Hendrik Ido Ambacht biedt T&R Autoservice Alle diensten aan met betrekking tot onderhoud en reparatie

Aantal locaties:

2

Aantal bedrijven:

4

Aantal panden:

7

De hoofdvestiging van T&R Autoservice is gelegen aan de Plaats op het bedrijventerrein “De Sandelingen ” in Hendrik Ido Ambacht. Het bedrijventerrein “De Sandelingen” is gelegen ten zuidwesten van Hendrik Ido Ambacht en heeft directe toegang tot de A16.

T&R Autoservice is actief op meerdere locaties en is in het bezit van meerdere panden en opslag gelegenheden om alle activiteiten in eigen beheer te kunnen houden. T&R Autoservice B.V. heeft een zeer moderne werkplaats van ruim 1.000m2, een onbemande wasstraat en een grote opslagloods voor de opslag van meer dan 800 bandensets.

 

Bekijk meer informatie over onze wasstraat

T&R Autoservice
De Plaats 19
3342 GL Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

T&R Autowas
De Plaats 23
3342 GL Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

Contactgegevens
T. 078 707 0975
E. [email protected]

Routebeschrijving

Autopartners “de Blaak” 2.0

T&R Autoservice B.V is een samenwerkingsverband aangegaan met twee gerenommeerde lokale autobedrijven (Autopalet en Autobedrijf Borgo). Onder de naam “autopartners De Blaak 2.0” bieden zij ruim 80 occasions aan in een ruime showroom aan de P.C. Hooftstraat in Ridderkerk. De P.C. Hooftstraat is gelegen in het Centrum in de gemeente Ridderkerk.

Bekijk hier onze occasions

Autopartners “de blaak”
P.C. Hooftstraat 14
2985 BK Ridderkerk
Nederland

Contactgegevens
T. 0180 – 610 278
E. [email protected]

Routebeschrijving

Voordelig en betrouwbaar leasen.

Onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand, bij ons kunt u terecht voor de private / operational lease van een nieuwe of gebruikte auto.

Leasen bij T&R

Betrouwbare en goedkope occasions.

Bekijk onze occasion voorraad onze occasions worden aangeboden vanuit onze ruime showroom aan de P.C. Hooftstraat in Ridderkerk.

Occassions bij T&R

Contactformulier

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt, wij nemen zsm contact met je op!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.